Apelsiner fyllda med mjölkchokadmousse toppat med rostade pistaschnötter

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 dag

God efterrätt.

Ingredienser

  • 9 dl vispgrädde
  • 300 g mjölkchoklad
  • ½ dl apelsinjuice, koncentrerad
  • 5 st stora apelsiner
  • 50 g rostade pistaschnötter
  • Instruktioner

    1. Dag 1: Koka upp 500 g grädde samt apelsinjuice, dra åt sidan och mixa i mjölkchokladen samt ta i resterande av grädden. Sila och ställ kallt i ett dygn.
    2. Dag 2: Dela apelsinerna på mitten (spara skalet) och gröp ur apelsinköttet, hacka sönder apelsinköttet och lägg tillbaka i skalet. Vispa upp mjölkchokladmoussen och lägg den i en spritspåse och spritsa på apelsinerna. Strö över rostade pistaschnötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben