Apelsinkryddade kycklinglår
Serverar:
2 portioner
Härligt gott och friskt med apelsin smak
Ingredienser
1 pkt kycklinglår á 300 g
2 dl apelsinjuice
1 hönsbuljongtärning
1 purjolök, 125 g
1 morot, 75 g
1 tsk potatismjöl
1 dl vatten
Instruktioner
Tina kycklinglåren. Koka upp apelsinjuicen med buljongtärningen i en gryta. Lägg i kycklinglåren och lägg på ett lock. Koka på svag värme ca 20 min.
Skär purjolök och morot i tunna strimlor och lägg ner det i grytan. Låt koka ytterligare 5 min.
Rör ut potatismjölet i vatten och häll det i grytan och låt det koka upp under omrörning.
Servera med kokt ris.
Liknande recept
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
Grillat kycklinglår med Nordafrikasmak
30 min
1
Sesammarinerade kycklinglår med jordnötssås
5
1 h
4
2
Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron
5
4
1
Cornflakespanerad kycklinglår
5
45 min
4
1
Smulans enkla kycklinglår
50 min
4
Kycklinglår med asiatisk smak
4
Kycklinglår med äggfralla special
1 h
4
Kycklinglår med chili-yoghurtsås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!