Kycklinglår med asiatisk smak

Serverar: 4 portioner

Helt otrolig god med härliga smaker.

Ingredienser

  • 6-8 kycklinglår
  • 2 dl sweet chilisås
  • ½ dl kinesisk soya
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, skalad och finhackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • Ca 1 msk färsk ingefära, skalad och riven
  • 1 lime, pressad juice
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren. Krydda med salt och peppar.
    3. Sätt formen mitt i ugnen 30-35 minuter. Täck ev. kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen.
    4. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben