Sätt ugnenp å 250 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30*40 cm.
Vispa ägg och socker till en mycket pösig smet. Blanda mjöl och bakpulver. Sikta ner det i smeten. Tillsätt apelsinskal och blanda om. Bred ut smeten på bakplåtspappret och grädda kakan i nedre delen av ugnen tills den fått fin färg ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på ett lätt sockrat papper och dra av pappret som den gräddats på. Det går lätt om man penslar kallt vatten på baksidan av pappret. Låt kallna.
Vispa ihop marsanpulver, apelsinskal och saft och mjölk i en kastrull. Låt det koka upp under omrörning. Låt krämen kallna, rör i den då och då under tiden. Smaksätt med sötningsmedel.
Bred krämen över den kalla kakan och rulla ihop till en rulltårta. rulla in kakan i pappret och låt den ligga i kylskåp tills den skall serveras.