Aprikosmuffins med banan

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är en härlig blandning av olika fruktsmaker som tillsammans bara höjer njutningen

Ingredienser

  • 1 banan, mogen
  • 2 dl socker
  • 2 dl mjöl
  • 100 g margarin, smält
  • 3 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 100 g aprikoser, torkade
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 220 grader.
    2. Mosa bananen med sockret. Tillsätt mjöl, smält margarin, ägg, vaniljsocker och bakpulver. Vispa ihop smeten och tillsätt de hackade aprikoserna.
    3. Ställ formarna i en muffinsplåt. Baka av i 220 grader i c:a 10 minuter. Strö på lite florsocker innan serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben