Aptitägg i form

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Läcker ägglåda som ska ätas nylagad

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 tub rökt kaviar
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 2 msk finklippt dill
  • 1 tsk riven gul lök
  • 1 msk smör
  • 1 msk skorpmjöl
  • Instruktioner

    1. 1.Hårdkoka äggen 8-10 min. Spola dem kalla. Skala dem och skär dem i skivor. 2. Blanda samman kaviar, grädde, dill och lök. 3. Smörj en ugnssäker form. Varva äggskivor och kaviargrädde i formen. Översta lagret ska vara äggskivor. 4. Lägg på smöret i klickar och strö skorpmjöl över. 5. Grädda lådan i 225* ca 20 min eller tills den fått läckert guldgul färg.
    2. Severas med grovt knäckebröd med smör och öl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben