Aptitretare med potatis och renkött

Serverar: 4 portioner

Rökt ren är ett naturligt mört kött som smälter i munnen. Den norrländska delikatessen gör sig utmärkt till små munsbitar med potatis.

Ingredienser

  • 4 potatisar (fast sort), kokta och kalla
  • 4 skivor rökt renstek (eller rostbiff), i strimlor
  • 3 msk Milko mjukost rökt renkött
  • 2 msk Milko crème fraiche 34%
  • Pepparrot, riven
  • 1 msk gräslök, finhackad
  • Instruktioner

    Skär potatisen i ca 1/2 cm tjocka skivor. Blanda strimlad renstek med mjukost samt crème fraiche. Smaksätt med pepparrot. Salta och peppra. Tillsätt gräslök. Klicka mjukoströran på potatisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben