Arabisk persiljesallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 25 minuter

Mumsigare sallad till bufféen eller mezerätterna får man leta efter!

Ingredienser

  • 1 kg färsk persilja (jag har tagit 3 krukor)
  • 1/2 kg tomater
  • Saften från 2 citroner
  • 1 liten gul lök
  • 2 msk mini bulgor
  • 1 msk torkad mynta
  • 1/2-1 tsk starkt paprikapulver
  • Salt efter egen smak
  • 1/2 dl olivolja
  • Instruktioner

    1. Finhacka persilja, tomater och lök. Det ska vara riktigt små, små, små bitar. Blanda allt cirka 15 minuter före servering.
    2. Passar till grillat, som mezerätt, till buffén.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gittan47 22 mars 2008

    gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben