Avokado o svampquesadilla

Serverar: 4 portioner

Avokado o svampquesadilla

Ingredienser

  • 4 tortillabröd chili och jalapeno mediumsize
  • 10-20 champinjoner
  • 2 avocado
  • 1 rödlök
  • 2 klyftor vitlök skivad och rostad i torr stekpanna
  • 4 msk mjukost lätt ( 4 %)
  • Olja till stekning
  • 1 kålrabbi
  • 1 liten ask ruccolasallad
  • 1 liten ask smörgåskrasse
  • ½ citron finrivet skal och saft
  • ½ tsk honung
  • 1 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär kålrabbin i stavar och lägg i kallt vatten. Blanda citronsaft skal honung olivolja salt och peppar till citronetten. Skiva champinjonerna och rödlöken dela avocadon och skär köttet i tärningar.
    2. Stek champinjonerna i lite olja tills de blivit gyllenbruna. Bred milko lättost på ett tortillabröd lägg därefter på champinjoner avocado vitlök och rödlök. Placera ett tortillabröd på toppen och pressa försiktigt ihop.
    3. Stek i torr teflonpanna cirka 1-2 minuter på varje sida. Skala och skär kålrabbin i strimlor och blanda med ruccolan dressa med citronetten och klipp krasse över. Skär upp quesadillan i tårtbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben