Avokado och jordgubbssallad

Serverar: 4 portioner

217 kalorier per portion En efterrätt proppad med nyttiga fetter och antioxidanter.

Ingredienser

  • 500 g jordgubbar
  • 2 avokador
  • 1 lime
  • ½ kruka mynta
  • 3 msk flytande honung
  • Servering
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • Limeklyftor
  • Instruktioner

    1. Skölj, snoppa och skiva jordgubbarna. Halvera, kärna ur och skiva avokadon. Skrubba limen i ljummet vatten, riv skalet. Plocka bladen från myntan.
    2. Lägg jordgubbar och avokado på ett fat och ringla över honung. strö över myntablad och limeskal.
    3. Servera med crème fraiche och limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    HKH 28 juni 2009

    Verkligen god - perfekt en het sommardag!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben