Avokado- och ädelostsallad med valnötter
Serverar:
4 portioner
Sallad är gott.
Ingredienser
2 avokador
2 msk pressad citronsaft
2 msk olivolja
250 g körsbärstomater
1/2 gurka
1 rödlök
150 g färdigskuren sallad
140 g ädelost
1 dl valnötter
Instruktioner
Skala, kärna ur och skär avokadorna i tärningar. Blanda citronsaften och olivoljan och vänd ner i avokadon. Skär tomaterna i halvor.
Dela gurkan på längden gröp ur kärnhuset och skär den i skivor. Skala och hacka löken. Blanda allt i en skål.
Skär osten i bitar eller smula ner den i salladen. Toppa med valnötterna.
Servera salladen med bröd.
Liknande recept
Avokado- och bananmousse
1
1 h 15 min
2
1
Pasta med kakao och en sås med valnöt och fetasost
20 min
3-4
Kvibille ädelostsallad
4
Gorgonzolafilé med valnötter
4.3
40 min
2
3
Knäckig vinbärspaj med valnötter
5
12
1
Brownie med marshmallows/ valnötter
1
Pärontosca med valnötter
5
30 min
4-5
Brie med portvin och valnötter
4
1
Plommonkaka med portvin och valnötter
4.5
15
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!