Avokado- och ädelostsallad med valnötter

Serverar: 4 portioner

Sallad är gott.

Ingredienser

  • 2 avokador
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 2 msk olivolja
  • 250 g körsbärstomater
  • 1/2 gurka
  • 1 rödlök
  • 150 g färdigskuren sallad
  • 140 g ädelost
  • 1 dl valnötter
  • Instruktioner

    1. Skala, kärna ur och skär avokadorna i tärningar. Blanda citronsaften och olivoljan och vänd ner i avokadon. Skär tomaterna i halvor.
    2. Dela gurkan på längden gröp ur kärnhuset och skär den i skivor. Skala och hacka löken. Blanda allt i en skål.
    3. Skär osten i bitar eller smula ner den i salladen. Toppa med valnötterna.
    4. Servera salladen med bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben