Avokado- och bärsallad med pastrami

Serverar: 2 portioner

Frukt och grönt i en härlig mix. Rama in smaken med tunna skivor kalkonpastrami. 380 KCAL/Portion

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk hallonvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 avokado, urkärnad och i bitar
  • 1 liten färsk lök, skivad
  • 250 g körsbärstomater, halverade
  • 1 dl färska blåbär
  • 1 dl färska hallon
  • 1-1½ dl ruccola
  • 1-1½ dl mâchesallat
  • Tillbehör
  • 200 g kalkonpastrami, skivad
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop olja, vinäger, honung, senap, salt och peppar i en skål. Blanda ner avokado, lök, tomater och blåbär och låt stå några minuter.
    2. Vänd försiktigt ner hallon och salladen strax före servering. Servera med rullar av kalkonpastrami.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben