Avokado- och bönsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Citron och krämig avokado ger god fräschör till den mättande salladen med bönor. Tips! Zeta Feta Tärnad i burk D.O.P. passar perfekt i avokado- och bönsalladen.

Ingredienser

  • 1 frp Zeta Bönor t.ex
  • Zeta Borlottibönor eller
  • Zeta Bönor Kikärter 380-410 g
  • ½ citron, saften av
  • ½ dl Zeta Olivolja Extra Vergine
  • ½ påse babyspenat (á 60 g)
  • 2 avokado, klyftade
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 frp Zeta Feta (150 g), tärnad
  • salt och nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Häll av och skölj bönorna i en sil. Låt bönorna rinna av och blanda i en skål tillsammans med pressad citron och olivolja. Blanda ned avokado, lök, fetaost och babyspenat.
    2. Krydda med salt och peppar.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben