Grillad Fläskkarré med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt

Serverar: 4 portioner

Inte illa att hämta detta från grillen en skön sommarkväll

Ingredienser

  • 600 g fläskkarré i tunna skivor
  • 1 dl BBQ-sås
  • 3 bakpotatisar
  • 2 plommontomater
  • 3 mogna avokado
  • 1 citron
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 kruka romansallad
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tänd grillen! Pensla de tunna skivorna med barbecuesås och lägg på ett fat. Sätt ugnen på 200°C.
    2. Klyfta bakpotatisen, ställ på en oljad plåt, kör in i ugnen ca 15 minuter. Klyfta tomater, skala och klyfta avokado och lägg på ett fat.
    3. Riv skalet av citronen, pressa ur saften och blanda med olivolja och yoghurt.
    4. 5 minuter innan potatisen är färdig så grillar du köttet ca 2 minuter på varje sida. När potatisen är klar, blanda den med tomat, avokado och arrangera vackert på ett fat med några droppar olivolja, salt, peppar och romansallad.
    5. Servera det grillade köttet med avokado- och potatissallad och citronyoghurt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben