Grillad Quorn Middagskorv med potatissallad!

Serverar: 2 portioner

Svenska sommarsmaker!

Ingredienser

  • 300 g Quorn Middagskorv
  • ½ kg Färskpotatis
  • 1 Rödlök
  • ½ dl Färsk dill
  • ½ dl Kapris
  • Senapsvinägrett
  • 1 dl Olivolja
  • 1 msk Dijonsenap
  • 1 msk Limejuice
  • 1 Vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka potatisen och låt den svalna. Skär i större bitar. Rör ihop olivolja, dijonsenap, limejuice, pressad vitlök, salt och peppar. Blanda vinägretten med potatisen och avsluta med att tillsätta kapris, nyklippt dill och skivad rödlök. Grilla Quorn Middagskorv och servera med potatissalladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben