Grillat kycklinglår på spett med potatissallad

Serverar: 4 portioner

Sommarmat!

Ingredienser

  • 12 kycklinglårfileér
  • 6 skivor skinka, rökt
  • 50 g parmesanost, grovriven
  • Olivolja
  • 400 g potatis, halverade
  • 1 påse babyspenat
  • 1 ask körsbärstomater
  • 150 g oliver, gröna
  • 1 burk feta- och olivsås
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg ut kycklinglåren, platta ut dem med handen. Lägg på en bit skinka samt riven parmesan. Rulla ihop och trä på spett.
    2. Pensla olja på kycklingen, salta och peppra. Grilla kycklingen cirka 10 minuter.Dela potatisen och pensla med olja. Salta och peppra.
    3. Grilla tillsammans med kycklingen.
    4. Lägg sedan potatisen i en skål och blanda med spenat, tomater, oliver och feta- och olivsåsen. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben