Grillat kycklinglår på spett med potatissallad
Serverar:
4 portioner
Sommarmat!
Ingredienser
12 kycklinglårfileér
6 skivor skinka, rökt
50 g parmesanost, grovriven
Olivolja
400 g potatis, halverade
1 påse babyspenat
1 ask körsbärstomater
150 g oliver, gröna
1 burk feta- och olivsås
Salt
Peppar
Instruktioner
Lägg ut kycklinglåren, platta ut dem med handen. Lägg på en bit skinka samt riven parmesan. Rulla ihop och trä på spett.
Pensla olja på kycklingen, salta och peppra. Grilla kycklingen cirka 10 minuter.Dela potatisen och pensla med olja. Salta och peppra.
Grilla tillsammans med kycklingen.
Lägg sedan potatisen i en skål och blanda med spenat, tomater, oliver och feta- och olivsåsen. Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Grillat kycklinglår med Nordafrikasmak
30 min
1
Grillad Lax med spännande potatissallad
4.4
25 min
4
2
Grillad entrecote med vitlöksost och varm potatissallad
4
Grillad potatissallad
4
1
Grillad Fläskkarré med avokado- och potatissallad samt citronyoghurt
4
Grillad Quorn Middagskorv med potatissallad!
2
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
Tysk potatissallad
4.3
4
1
Potatissallad med Kikärtor
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!