Avokadoblomma med rom

Serverar: 4 portioner

Det här är den mest lättlagade förrätt jag vet, vacker och dessutom god.

Ingredienser

  • 2 avokador
  • Pressad citron
  • 4 msk löjrom
  • 4 msk ishavsrom
  • 4 msk creme fraiche eller gräddfil
  • 4 msk hackad rödlök
  • Gräslök
  • Lime eller citron
  • Instruktioner

    1. Dela och skala avokadorna
    2. Skär varje halva i solfjädersform och lägg upp på 4 tallrikar. Droppa över lite citron så mörknar de inte.
    3. Forma romen till "ägg" med en vattensköljd sked. Fördela snyggt på tallrikarna.
    4. Forma också creme fraichen till ägg med sked doppad i hett vatten.
    5. Lägg till sist på hackad lök, lite gräslök och en klyfta lime eller citron.
    6. Servera genast med rostat bröd eller nystekt toast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben