Avokadoblomma med rom
Serverar:
4 portioner
Det här är den mest lättlagade förrätt jag vet, vacker och dessutom god.
Ingredienser
2 avokador
Pressad citron
4 msk löjrom
4 msk ishavsrom
4 msk creme fraiche eller gräddfil
4 msk hackad rödlök
Gräslök
Lime eller citron
Instruktioner
Dela och skala avokadorna
Skär varje halva i solfjädersform och lägg upp på 4 tallrikar. Droppa över lite citron så mörknar de inte.
Forma romen till "ägg" med en vattensköljd sked. Fördela snyggt på tallrikarna.
Forma också creme fraichen till ägg med sked doppad i hett vatten.
Lägg till sist på hackad lök, lite gräslök och en klyfta lime eller citron.
Servera genast med rostat bröd eller nystekt toast.
Liknande recept
Fikonbollar med rom
1 h
35
Körsbärssylt med vanilj & ljus rom
Fläskfilé Roma
45 min
4
Äppelpaj med russin, muscovado och rom
2 h
1
Mördegsformar med mandel och rom
25
Ostflarn med rom och räkor
15 min
30
Chokladkaffe med rom
5
1
Chokladtryffel med rom
1
40
1
Rom Mocka
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!