Avokadoröra till förrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabblagad förrätt som faller alla i smaken.

Ingredienser

  • 2 mogna avokador
  • 1 knippe rädisor
  • 180 g salladskrabba eller 225 g djupfryst crab-mix
  • 1 krm chilipulver
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Dela avokadorna. Gröp ur fruktköttet ock lägg det tillsammans med rädisorna (spara några till garnering) och krabbköttet i matberedaren med metallkniven monterad. Finhacka.
    2. Tillsätt chilipulver, crème fraiche och citronsaften. Blanda såsen till en jämn smet. Fyll de urgröpta avokadoskalen. Garnera med skivade rädisor.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    cannerstad 26 juli 2012

    En enkel och mycket god förrätt! Tack för receptet.

    Carina 30 december 2019

    Tyckte inte att det blev så mycket smak. Fick tillsätta mer krabba än vad det står i receptet. Då blev det gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben