Haricot verts förrätt
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
En trevlig och enkel förrätt.
Ingredienser
40 st haricots verts
4 skivor bacon
2 tomater
1 gurka
Instruktioner
Sätt ugnen på 200° Linda in 10 haricots verts i 1 skiva bacon per portion och stek i en ugnsform tills baconet fått färg.
Skiva gurkan i små halvmånar och lägg ut på tallrik i en cirkel
Dela tomaten på hälften eller på något fint vis. Exempelvis taggigt som på bilden och lägg ovanpå gurkbitarna.
Lägg den färdigstekta haricots vertsen ovanpå tomaten.
Liknande recept
Cevapcici med baconlindade haricot verts
2-3
Kycklingcurry med pasta och haricot verts
4
1
Buavärstingen (förrätt med skaldjur)
5
30 min
4
3
Förrätt med ostbågar
4.9
4
7
Ostbågstorn till förrätt
5
30 min
5
3
Svampgratinerad karré med haricots verts
4.5
4
2
Bosses makrill-aubergine förrätt
4
30 min
4
1
Sommarsallad med haricots verts
2-4
Avokadoröra till förrätt
4.5
30 min
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!