Bacon pannkakor med dinkelmjöl.

Dessa blir alla mätta av. Dessutom så goda med bacon direkt i smeten. Bara att dubbla / tredubbla receptet vid behov av många. Detta recept blir cirka 5-6 stycken, men de flesta äter högst 1½-2 stycken... För de är mättande.

Ingredienser

  • 2 dl fullkorns dinkel mjöl
  • 1 dl dinkelmjöl
  • 5-6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 1 förpackning bacontärningar, á 250 g
  • ½ tsk salt
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    Häll mjölet i en bunke, tillsätt salt och rör om. Häll i mjölken och vispa till en jämn smet. I med äggen sist. Häll i bacontärningar i smeten. Smält smör i stekpanna och grädda härligt matiga pannkakor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben