Bacongrillad sparris

Serverar: 4 portioner

Det här brukar syrran göra och det är underbart gott.

Ingredienser

  • 12 stjälkar grön sparris
  • 1 paket bacon
  • Instruktioner

    1. Förväll sparrisstjälkarna i saltat vatten cirka 5 minuter. De ska behålla sin sprödhet. Kyl av snabbt i kallt vatten.
    2. Gör 4 knippen med 3 sparrisstjälkar i varje. Vira baconskivor runt om nedre delen av stjälkarna. Fäst med tandpetare.
    3. Rulla knippena på grillen tills baconet tagit färg och stjälkarna blivit varma.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    kiiiiraa 1 juli 2008

    Otroligt gott tillbehör, fungerar även lunch. Då brukar jag snabbt bara steka sparrisen i baconen och ha skivad avocado till. Underbart! Mycket GI-vänlig! ;)

    begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

    Disen 31 juli 2009

    MUMS!!! Det här var riktigt gott som tillbehör till grillet. En klar femma. Tack för receptet. Kommer att göra detta fler gånger, va så säker! Kram Disen

    sikaal 29 maj 2014

    Mycket enkelt och gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben