Baconinlindad vitlökskyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och enkel rätt som är gudomligt god. Passar perfekt till fredagsmyset.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 100 g bonjour vitlöksost
  • 6 st soltorkade tomater i olja
  • 1 burk creme fraiche tomat basilika
  • 1 pkt bacon
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär en skåra i varje kycklingfilé och fyll dem med vitlöksost. Linda bacon runt kycklingen och lägg allt i en ugnssäker form. Strimla de soltorkade tomaterna och strö över. Bred på creme fraichen. Sätt in i mitten av ugnen och tillaga i ca 30 minuter.
    2. Servera med pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben