Baconkyckling på äppelbädd.

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Allt blir klart samtidigt!

Ingredienser

  • 2 matäpplen
  • 2 dl crème fraiche
  • 8 skivor bacon
  • 4 kycklingfiléer
  • 800 g potatis
  • 1-2 msk rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Kärna ur, skala och klyfta äpplena. Blanda äpplen med crème fraiche. Lägg blandningen i smord ugnsfast form. Linda två skivor bacon om varje filé och lägg dem på äpplena. Låt stå i ugnen på 225 grader ca 20 min. Skala och skiva potatisen tunt. Vänd runt den i oljan blandad med salt och peppar i en långpanna. Låt potatisen steka i ugnen 225 grader ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben