Baconlåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Krämigt och gott.

Ingredienser

  • 350 g Gnocchimakaroner
  • 1 brk Campbell`s champinjonsoppa
  • 1 påse riven ost
  • 3 dl grädde
  • Vitlök
  • 400 g bacon
  • Instruktioner

    1. Koka gnocchimakaronerna. Klipp baconet i bitar och stek det knaprigt.
    2. Blanda ihop soppan (som den är i burken), grädden, riven ost och vitlök efter behag.
    3. Lägg de kokta makaronerna i en ugnssäker smord form, häll över såsblandningen och hälften av baconet, rör runt så det blandas. Fördela resten av baconet ovanpå. Ställ in i ugn ca 10-15 min. Klart att äta.

    Liknande recept

    5
    40 min
    3
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben