Baconlindad fläskfilé

Serverar: 4 portioner

En favorit!!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 msk smör
  • 1 msk grovmalen senap
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 150 g bacon
  • Hackad persilja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 250 grader. Putsa filén ren. Skär en djup skåra i köttet på längden. Rör ihop smör, senap,persilja-valfri mängd, vitlök. Smaka av med kryddorna. Fyll filén med blandningen och tryck ihop köttet. Linda bacon runt och lägg i en form. Stek i ugn på andra falsen i ca 25 minuter. Skär köttet i skivor och servera med potatisgratäng, stekta champinjoner och grillade tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben