Baconlindad kyckligfilé med wokgrönsaker, sparris och sweet hot chilisås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god och snabbt tillagad middag.

Ingredienser

  • 4-6 kycklingfiléer
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 pkt bacon, 140 g
  • 1 knippe färsk grön sparris eller ca 200 g fryst
  • 750 g wokgrönsaker
  • ½ -1 dl sweet hot chili-sås
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingfiléerna runtom i smör i en het stekpanna. Krydda. Låt svalna och linda om baconskivorna. Lägg filéerna i en smord ugnssäker form ugnssäker form och stek i 225° 12-15 min.
    2. Sjud sparrisen i lättsaltat vatten ett par min. Fräs grönsakerna snabbt i wokpanna eller en stor stekpanna tillsammans med chilisåsen.
    3. Lägg upp sparris, grönsaker och filé på tallrik eller serveringsfat. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben