Baconlindad kyckligfilé med wokgrönsaker, sparris och sweet hot chilisås
Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
En god och snabbt tillagad middag.
Ingredienser
4-6 kycklingfiléer
Smör till stekning
Salt
Peppar
1 pkt bacon, 140 g
1 knippe färsk grön sparris eller ca 200 g fryst
750 g wokgrönsaker
½ -1 dl sweet hot chili-sås
Instruktioner
Bryn kycklingfiléerna runtom i smör i en het stekpanna. Krydda. Låt svalna och linda om baconskivorna. Lägg filéerna i en smord ugnssäker form ugnssäker form och stek i 225° 12-15 min.
Sjud sparrisen i lättsaltat vatten ett par min. Fräs grönsakerna snabbt i wokpanna eller en stor stekpanna tillsammans med chilisåsen.
Lägg upp sparris, grönsaker och filé på tallrik eller serveringsfat. Servera genast.