Baconlindad Kycklingfile a´la LCHF

Enkelt & så gott!

Ingredienser

  • 2 paket bacon, à 140 g
  • 4 medelstora kycklingfiléer
  • 4 dl grädde
  • 1 dl dijonsenap
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Lägg kycklingfiléerna på ett fat och linda in baconen runt kycklingen. (ca tre baconstrimlor för varje kyckling.
    3. Smörj sedan kycklingen och baconen med dijonsenap så att den får en jämn yta runt hela biten. Lägg dem i en passande form.
    4. Tillsätt sedan grädden och avsluta med osten. Sätt in i ugnen i ca 30-40 minuter. Servera gärna med en god sallad.
    5. Ät som LCHF eller ät med pasta eller ris och en god sallad.
    6. Tips: Du behöver inte salta eftersom att bacon är ganska salt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben