Bär med yoghurt- och vaniljgrädde och maränger
Serverar:
4 portioner
Bärig och frisk variant på marängsviss.
Ingredienser
125 g frysta björnbär eller blåbär, tinade
250 g frysta körsbär, tinade
1 msk + ½ msk florsocker
1 dl vispgrädde
1 dl turkisk yoghurt
2 krm äkta vaniljpulver
8-12 maränger
25 g mörk choklad, 70%
Instruktioner
Blanda bären med 1 msk florsocker. Vispa grädden med yoghurt, ½ msk florsocker och vaniljpulver med elvisp tills den blir fluffig.
Krossa marängerna grovt. Varva bär med yoghurtgrädde och maränger i portionsglas och toppa med hyvlad choklad.
Liknande recept
Bär och kexdessert
5
3
5
Pannacotta med limemarinerade bär
4.9
4
18
Blåbärsmuffins - muffins med blåbär, hallon eller andra bär
4.1
35 min
14
Blåbärsglass med maräng
6
Tårta med ett berg av bär
5
12-14
1
Maräng med Passionsfröjd
4
10 min
4
1
Bär och keselladessert
3
10 min
4
1
Vaniljrutor med bär
45 min
30
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!