bär på havrebotten

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt & gott

Ingredienser

  • 125 g smält smör
  • 1/2 dl farinsocker
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • fyllning
  • vaniljsås , ganska tjock
  • valfria bär , t ex vindruvor , kiwi
  • Instruktioner

    * Blanda allt utom vaniljsås och bär. Bred ut i en ugnsfast form (23 cm i diameter). Glöm inte kanterna! * Grädda i mitten av ugnen, 200 grader i 15 minuter. * Fyll formen med vaniljsås, så att det täcker upp till kanten, och garnera med bär. * Snabbt, enkelt och GOTT!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pia61 15 augusti 2010

    Den här gör jag ofta, så god och enkel! Igår hade jag blåbär, vinbär och hallon!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben