Bärkaka i långpanna
Underbart god
Ingredienser
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
½ dl socker
75 g margarin
3 dl gräddfil
2 dl hallon och blåbär
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda samman alla torra ingredienserna i en skål. Tillsätt matfett och finfördela det i mjölblandningen.
Tillsätt gräddfil och bär. Arbeta försiktigt ihop allt till en deg.
Stjälp upp degen i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Platta ut degen med en mjölad hand till en stor kaka.
Grädda mitt i ugnen ca: 15 minuter. Skär kakan i fyrkanter medan den ännu är ljummen.
Liknande recept
Bärkaka i långpanna med cocos
5
30 min
20
1
Bärkaka i långpanna med röda vinbär och hallon
Bärkaka i långpanna
Glasyrkaka i långpanna
4.7
40 min
20
8
Knäckig äppelkaka i långpanna
4.5
1 h
20-30
10
Havregrynskaka i långpanna
4.6
40 min
24
7
Wienerbröd i långpanna
4.7
5
Makaronipizza i långpanna
3.9
4-6
11
Saftiga rågbitar i långpanna.
4.8
4 h
1
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!