Bästa tryffeln

Ingredienser

  • 125 g mörk blockchoklad helst Valrhona
  • 1 dl vispgrädde
  • 200 g blockchoklad
  • 1 msk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Smält blockchokladen sakta i vattenbad. Häll försiktigt i knäckformar, tippa och vänd så att sidorna blir jämt täckta av choklad. Låt stå i kylskåpet och stelna.Koka upp grädden i en kastrull. Bryt blockchoklade i bitar och smält i den varma grädden. Tillsätt vaniljsockret. Låt smeten kallna ordentligt. Fyll formarna!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Champagne - Kombinera det bästa med det bästa
    Vissa njutningsmedel har blivit klassifierade som högtidssymboler o...

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Konsten att beskriva vin
    Tycker ni att vin doftar vin och så är det bra med det? Ni behöver int...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben