Baguett med tonfisk

Serverar: 4 portioner

Det är inte bara kyckling som är min stora passion, tonfisk är en annan, underbart god röra, men jag hoppar över kaprisen, ni får göra precis som ni tycker.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 liten röd paprika
  • 1 liten rödlök
  • 2 msk kapris
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Hårdkokt ägg
  • Rödlöksringar
  • Salladsblad
  • Kapris
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisken rinna av och dela den i mindre bitar. Skala och hacka äggen. Kärna ur och tärna paprikan fint. Skala och finhacka löken.
    2. Rör samman creme fraiche med de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
    3. Bottna baguetterna med salladsblad och fördela tonfiskröran i dem. Garnera med ägg, lök och kapris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben