Baguette med ägg och bacon

Serverar: 1 portioner

Perfekt lunchmacka med mitt favorit pålägg, stekt ägg och bacon.

Ingredienser

  • 1 portionsbaguette
  • 3-4 skivor stekt bacon
  • 1 vändstekt ägg
  • Sallad, rikligt, valfri sort
  • 3-4 skivor tomat
  • 5-6 skivor gurka
  • 1 msk lätt crème fraiche
  • 1 msk kesella
  • 1-2 tsk tomatpuré
  • 1 tsk Dansukker brun farin
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, kesella, tomatpuré och brun farin och bred på underdelen av brödet.
    2. Täck med sallad, gurka och tomat. Lägg därefter på ägget och slutligen baconskivorna.
    3. Lägg på ovandelen av brödet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    christian21mars 15 december 2011

    Detta var jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben