Baguette med bakpulver

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbakat bröd som är godast nygräddat, till sallad, soppa osv. Går också bra att byta ut en del mjöl mot graham eller att tillsätta lite krydda tex basilika.

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 25 g margarin
  • 1 dl mjölk
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt margarinet och finfördela det, häll på mjölken och rör ihop till en deg.
    2. Forma till ett bröd, pensla med mjölk och strö över riven ost. Grädda i 200 grader i 10-12 min

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    rallekatt 28 september 2012

    Gud vad gott! Det här ska bakas igen :-)

    Annapanna 12 mars 2024

    Toppenrecept! Saftiga och goda :) nästa gång gör jag nog dem till runda frallor

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben