Baguette med ägg-och skinkröra

Serverar: 4 portioner

Jättegod röra som du fyller baguetter eller annat bröd med. Receptet är för 4 bröd, men jag hade bara 2 bröd hemma och klämde dit all fyllning....Därför ser de så maffiga ut....

Ingredienser

  • 4 baguetter
  • 4 kokta ägg
  • 1 tomat
  • 100 g rökt skinka
  • ½ -1 rödlök
  • 4-6 msk citronmajonnäs
  • 2 - 3 msk matlagningsgrädde
  • 1 tsk rökt kaviar
  • Salt
  • Aromat
  • Dill
  • Garnering
  • Tomat
  • Gurka
  • Instruktioner

    1. Mosa de kokta äggen. Skär tomaten i fina, små bitar. Finhacka lök och skinka. Blanda samman röran och smaka av med kryddor.
    2. Tillsätt ev. mer majonnäs eller grädde om ni tycker det blir torrt.
    3. Garnera med tomat-och gurkskivor.
    4. Tips! Tycker ni om starkare kaviarsmak så tillsätter ni mer kaviar....Jag föredrar den milda varianten. Garnera gärna med räkor om ni gillar det....Det gör som bekant inte jag.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Mumsfilibabba2 26 april 2011

    Jättegott. Tyckte först det var lite udda kombination men alla i familjen älskde dom, tack!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben