Baguetter med tonfiskröra

Serverar: 4 portioner

Frasigt vitt bröd fyllt med en mumsig röra på hårdkokta ägg, tonfisk och kapris. Härliga mackor som alla gillar.

Ingredienser

  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 stor rödlök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk kapris
  • 1 burk tonfisk i olja
  • salt
  • peppar
  • 1 salladshuvud
  • 2 tomater
  • Instruktioner

    Skala och hacka ägg och rödlök, spara några skivor lök till garnering. Blanda med crème fraiche, kapris och tonfisk. Smaka av med salt och peppar. Garnera smörgåsarna med salladsblad, tomatskivor och lökskivor.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben