Bakad potatis med skinka, pepparrot och rostad lök

Serverar: 4 portioner

Så gott!

Ingredienser

  • 4 potatisar
  • 300-400 g skivad skinka
  • Pepparrotsvisp på tub
  • Rostad lök
  • Huvudsallad
  • 1 dl gräddfil
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 220 grader.
    2. Skrubba potatisen och nagga med en gaffel. Kör in på full effekt i mikron i ca 15 minuter, lägg över dem i ugnen för en sista tillagningstid och för att få en god skorpa.
    3. Skär skinkan i strimlor. Snitta varje potatis. Lägg i en kula smör, lite finskuren sallad, skinkan, en msk pepparrotsvisp och avsluta med en klick gräddfil och massor av rostad lök.
    4. En klassiker som aldrig är fel, och gillar någon i familjen inte pepparrot, tas den bort och ersätts med lite riven ost eller något annat man tycker om!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben