Bakad sötpotatis med fetakräm och spenatfräs

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 5 minuter

311 kalorier per portion

Ingredienser

  • 4 sötpotatisar
  • 1 burk keso (250 g)
  • 100 g fetaost
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 rödlök
  • 2 msk flytande smör
  • 2 askar färsk babyspenat (80 g st)
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm kanel
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och nagga sötpotatisen med en gaffel. Baka den mjuk mitt i ugnen, ca 50 minuter. Fetakräm: Blanda alla ingredienser. Spenatfräs: Skala och skiva löken. Fräs den genomskinlig i smöret. Vänd ner spenaten. Smaka av med salt, peppar och kanel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben