Bakpotatis med ägg- och spenatröra
Serverar:
4 portioner
Fräsch röra gör bakpotatisen både läcker och nyttig.
Ingredienser
4 bakpotatisar
4 ägg
3 dl hackad färsk spenat
250 g Kesella
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°.
Tvätta potatisen. Stick några hål i potatisen.
Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel.
Blanda ägg, spenat, Kesella, pressad vitlök, salt och peppar.
Servera potatisen med röran och en sallad.
Liknande recept
Baconröra till Bakpotatis alt pastasås
3.9
4
5
Stekt abborrfilé i tunnbröd med kall ägg- och romsås
4
4
LCHF- Ägg- och baconmuffins
4.6
12
38
Gluten- ägg- och mjölkfria pannkakor
4
Ägg- och mjölkfri jordgubbstårta
1 h 30 min
12
Biff med bakpotatis
2
Sesamribs med multiröra och bakpotatis
2 h
4
Ägg- o tonfisklåda
45 min
2-3
Kycklingspett med vitlökskräm och bakpotatis
4.8
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!