Bakpotatis med ägg- och spenatröra

Serverar: 4 portioner

Fräsch röra gör bakpotatisen både läcker och nyttig.

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 4 ägg
  • 3 dl hackad färsk spenat
  • 250 g Kesella
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Tvätta potatisen. Stick några hål i potatisen.
    3. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim.
    4. Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel.
    5. Blanda ägg, spenat, Kesella, pressad vitlök, salt och peppar.
    6. Servera potatisen med röran och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben