Bål

Serverar: 6-8 portioner

En god alkoholfri bål gör du på flädersaft eller citronsaft, blanda med fruktsoda.

Ingredienser

  • 1 liter flädersaft eller citronsaft
  • 1 liter fruktsoda
  • Färsk frukt, t.ex. jordgubbar och lime, säsongens bär
  • Instruktioner

    1. Blanda hälften saft och hälften fruktsoda.
    2. Lägg i mycket is och tunna skivor frukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MAxelle 1 december 2010

    Uppskattades av de yngre på studenten.

    Relaterade Artiklar

    Halloween
    Äntligen är det spöktider, både för stora och små!Mattips!Tilltugg:...

    Valborgstips
    Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...

    Sommarbål till festen
    Vad är en sommarfest utan det fruktiga, färggranna, somriga bålet? Har...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben