Balsamicomarinerade Manchego
Tid:
4 timmar
Smaskens!
Ingredienser
150 g manchego, spansk hård fårost
0.75 dl röd balsamvinäger
1 kruka dragon
0.5 dl husets bästa olivolja
Instruktioner
Finhacka dragon. Blanda balsamvinäger, olivolja och dragon.
Skär osten i centimeterkuber. Blanda allt. Lägg i plastpåse. Låt stå i rumstemperatur så länge du har tid, gärna 4 timmar.
Serveras med fördel med tandpetare.
Liknande recept
Ostkuber med honung och rostade solrosfrön
3.3
Balsamicomarinerad sparris med lax och parmesan
10 min
6
Pisto manchego med quinoa
30 min
4
1
Chokladmousse med balsamicomarinerade jordgubbar
4
Manchego med honungsmousse
30 min
8-10
Ostfyllda aprikoser
20
Marmelad på rabarber och hallon
3
Sallad med manchego-ost
4
Paprika- och manchegocréme
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!