Lättlagad och sjukt god.
Den är nästan godast kall dagen därpå..
Ingredienser
Pajdeg
200 g smält smör
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1/2 dl råsocker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Fyllning
1 påse dumlekolar
2-3 bananer
sirap
Instruktioner
Smält smöret. Rör i direkt i kastrullen, övriga ingredienser.
Sprid ut lite av smuldegen i botten på en smord pajform.
Vara sedan skivade bananer och halverade dumlekolor.
ringla lite sirap över. Avsluta med resten av smuldegen.
Grädda tills pajen blivit gyllenbrun.
Lite väl söt tycker jag, och då glömde jag ändå sirapen...
Men uppäten blev den!
gottgris17 januari 2009
den var riktigt god kall
Camparn26 april 2009
Jösses vilken paj!! Tog slut i ett nafs!!!
bikbok12 juni 2009
Alla gillade den skarpt, den kommer att bakas fler gånger :)
Maithai5 oktober 2009
Helt underbar efterrätt som jag inte kunde få nog av:) . Få ingredienser och enkel att göra, dock glömde jag sirapen. Jag kommer definitivt att göra denna paj igen, för tillfället ligger den på min favislista:) Med andra ord är den varmt rekommenderad!
Lite väl söt tycker jag, och då glömde jag ändå sirapen... Men uppäten blev den!
den var riktigt god kall
Jösses vilken paj!! Tog slut i ett nafs!!!
Alla gillade den skarpt, den kommer att bakas fler gånger :)
Helt underbar efterrätt som jag inte kunde få nog av:) . Få ingredienser och enkel att göra, dock glömde jag sirapen. Jag kommer definitivt att göra denna paj igen, för tillfället ligger den på min favislista:) Med andra ord är den varmt rekommenderad!
Hur många grader...?