Banan-och kanelkaka
Serverar:
10-12 portioner
Har inte bakat denna ännu, men den verkar god.
Ingredienser
150 g margarin
2 dl socker
2 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
2 bananer
Instruktioner
Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder. Blanda ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Mosa bananerna och vänd i dom.
Häll smeten i en smord och bröad avlång form. Grädda ca 1 tim i 175º.
Tips: Rosta skivor i brödrosten och servera varma med vaniljglass till.
Liknande recept
Britt-Maries kanelkaka
5
12
2
Italienska Kanelkakor!
4.3
30 min
25
1
Gammeldags kanelkakor
4.5
70
5
Kanelkaka med chokladbitar
12
Knäckig kanelkaka med äpple
5
1
Kanelkaka med rivet citronskal
50 min
10-12
Läcker kanelkaka
3.8
50 min
10-12
4
Kanelkaka
4
4
sockerfri kanelkaka med lingon
5
16
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!