Banan-och kanelkaka

Serverar: 10-12 portioner

Har inte bakat denna ännu, men den verkar god.

Ingredienser

  • 150 g margarin
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel
  • 2 bananer
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i sänder. Blanda ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Mosa bananerna och vänd i dom.
    2. Häll smeten i en smord och bröad avlång form. Grädda ca 1 tim i 175º.
    3. Tips: Rosta skivor i brödrosten och servera varma med vaniljglass till.

    Liknande recept

    3.8
    50 min
    10-12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben