Banan och schweizernötspaj

Serverar: 6-8 portioner

En fantastiskt god paj som alla som smakar vill ha receptet på.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl mjöl
  • 2 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 150 g smör
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 2 - 3 bananer
  • 200 - 300 g schweizernötchoklad (t ex Marabou)
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och blanda med resten av ingredienser i pajdegen. Tryck ut degen i en pajform.
    2. Skiva bananerna och lägg på pajdegen. Hacka chokladen och strö över bananerna.
    3. Grädd i mitten av ugnen i ca 35 minuter. Serveras med en kula vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben