Bananer i toscasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En efterrätt som är lätt att göra. Det knäckiga höljet över de mjuka bananerna, serverat med vaniljglass eller grädde, är en perfekt avslutning på middagen.

Ingredienser

  • 4 bananer
  • 1 dl flagad mandel
  • 50 g smör
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 msk mjölk
  • Vaniljglass eller grädde till servering
  • Instruktioner

    Skala bananerna och lägg dem i en ugnssäker form. Blanda samman smör, strösocker, vetemjöl och mjölk i en kastrull och koka upp. Bred såsen över bananerna och strö över flagad mandel. Grädda i ugnen, 225 grader, i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben