Serverar: 12-15 portioner
Bli inte ledsen när du hittar ett par mörknande bananer i fruktskålen. Baka en banankaka!! Jättegod!
Smörj en form som rymmer 1½ l och brödströ den. Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna. Blanda dem, grädden och smöret i smeten. Rör samman mjöl, bikarbonat, bakpulver och vaniljsocker och blanda ner i smeten. Grädda kakan i 175 grader i ca 40 minuter.
Vilken frukt innehåller mest kolhydrater?
En ledtråd: den kan ha bruna prickar, stora & små, fler eller få?&...
Hej! En helt underbar banankaka, och enkel att göra. Kommer att göra den flera gånger när jag får bananer som har mörknat. En femma från mig får du.
Tack Kecke för din kommentar! Ja, visst är den god och lätt att göra? Hoppas allt är väl med dig! Önskar dig en riktigt skön sommar!!!