Banankaka med ingefära och kanel

Enkel banankaka som fick smak av kanel och ingefära.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 100 g margarin
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 msk kanel
  • 2 mogna bananer
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna i en skål för sig och vänd ner det i äggsmeten. Mosa bananerna och ha i dem i smeten. Smält margarinet och rör till sist i det. Smöra och bröa en sockerkaksform.
    2. Häll i smeten och ställ in i ugnen på ca 175 grader i 30-40 minuter.

    Liknande recept

    5
    1 h
    10-12
    1
    4.8
    1 h
    10
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben