Barbequemarinad glace

Serverar: 4 portioner

Barbequemarinad till grillat. En grillmarinad sk glace till mört kött som fläskkarré, kyckling, biff, anka med mera. Servera ex. med coleslaw och grillade grönsaker (paprika, zucchini, lök) (som också kan penslas med marinaden) samt ex. klyftpotatis

Ingredienser

  • 0,5 dl chili sås
  • 0,5 dl ketchup
  • 4 msk tomatpure
  • Ev. rökessens
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 klyfta vitlök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Samt tabasco
  • Instruktioner

    Pressa vitlöken och blanda allt i en skål Smaka av med salt, peppar, honung och tabasco. Lägg kött i en skål och tillsätt marinaden och arbeta in den. Du kan grilla direkt eller låta marinaden ge mer smak några timmar

    Liknande recept

    4.7
    1 h 30 min
    4-6
    6

    Kommentarer (1)

    bacchus00 17 augusti 2009

    Toppengod marinad/glaze. Har använts flitigt denna sommaren!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben