Basilikadoftande bruschetta

Serverar: 4 portioner

Du kan rosta brödskivorna och göra tomatsalladen i förväg. Sen är det bara att lägga salladen på brödet.

Ingredienser

  • 4 skivor surdegsbröd
  • Rapsolja
  • 300-400 g valfria cocktail-tomater i olika färger
  • 1/2 kruka basilika
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt
  • 3/4 dl valfria urkärnade oliver
  • Garnering
  • Basilika
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    Pensla brödet med olja och rosta dem i ugnen. Skiva tomaterna. Placera tomaterna i en bunke tillsammans med finhackad basilika, olivolja och flingsalt Halvera oliverna. Vänd ner dem i tomatsalladen. Fördela tomatblandningen på bröden och garnera med basilika. Strö på lite flingsalt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben