Basilikadoftande potatisgratäng med skinka & fetaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabblagad favorit baserad på färdiglagad potatisgratäng.

Ingredienser

  • 1 kg kyld potatisgratäng
  • 2 morötter
  • ¼ purjolök
  • 250 g broccolibuketter, frysta
  • 200 g rökt skinka
  • Färsk basilika, en kruka
  • 1 tsk svartpeppar
  • 10-15 cocktailtomater
  • 100 g fetaost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225C. Blanda den färdiga gratängen med rivna morötter, hackad purjo, broccoli, skinka i bitar,hälften av basilikan (riven) och peppar i en ugnsform. Platta till, lägg på de halverade tomaterna och smula fetaost över. Grädda 20 minuter till gyllene färg, toppa med resterande basilika. Servera med sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben